Via deze pagina kan je reserveren voor onze kids edition voorstellingen.
Aanmelden kan ook via [email protected]

De playmaking ‘Doe ff chill met je drill’ speelt op 28 maart! Ben jij er ook bij?

Reserveer snel je plaats!

 

Doe ff chill met je drill  

Negen kinderen uit IJburg, de Rivierenbuurt en de Pijp maken hun schrijfdebuut 

Wat als je net je favoriete serie aan het kijken bent, en je moet naar bed? Als je weer niet mee kunt doen aan die ene belangrijke voetbalwedstrijd, omdat je naar de verjaardag moet van je stomste tante? Als je iemand ziet pesten of er iets heel erg oneerlijks gebeurt?  

Wij zouden gefrustreerd raken. Boos worden. Misschien zelfs wel woedend! Zo ook de kinderen van Studio52nd. Maar wat doe je dan? De hele dag kwaad zijn en met spullen gooien? Of kun je er ook iets anders mee, met je woede? 

Wij kunnen je verklappen dat onze kinderen er niet voor kozen om hele dagen te schreeuwen en met deuren te smijten. Integendeel. Onder begeleiding van onze professionele docenten en een heuse rapcoach hebben zij hun frustraties omgezet in protest. Een creatief protest dat anderen inspireert en in beweging brengt. Een positieve beweging, tot uiting gebracht in negen fantastische toneelteksten.  

Wil je zelf zien hoe dat moet: je frustratie omzetten in actie, kunst, rap en toneel? Kom dan kijken op 28 maart om 19.00 in de theaterzaal van het IJburgcollege.  

Het stadsdeel geeft de eerste dertig kaarten gratis weg. Reserveer snel je plekje door een mailtje te sturen naar [email protected]