Vrijwilligers

De vrijwilligers bij Studio 52nd zijn stuk voor stuk professionals. Met hun specialisatie dragen zij bij aan het succes van de kids: vandaag en voor de rest van hun leven. 

Maar liefst 1500 professionals hebben zich inmiddels vrijwillig ingezet om de 52nd-kids te laten stralen op het podium. De één draagt structureel bij, de ander eenmalig. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Van directe inspiratie en ondersteuning bieden op het podium, tot een onmisbare rol achter de schermen. Door hen kunnen wij de kinderen en jongeren de individuele aandacht geven die zij verdienen.

Theatermakers, filmmakers, marketeers, jeugdwerkers, psychologen, muzikanten, fiscaal-juridische experts, zelfs ICT’ers van Microsoft; een ieder voelt zich uitgedaagd om buiten hun gebruikelijke kaders te denken en zo Studio 52nd als een professionele organisatie te laten bijdragen aan de succeservaring van de kids. Bovendien werken wij met professionals in wording: pabo-studenten, pedagogiekstudenten of studenten van de theaterschool. Bij onze stichting groeien zij in hun vak.

Één ding is zeker: zonder alle vrijwilligers zouden wij de Studio 52nd-kids de projecten niet kunnen geven die zij verdienen.

Dit is wat onze vrijwilligers vertellen over hun rol:

"Ik vind het te gek om kinderen die misschien nog wel bijna niets van theater weten te helpen. Om ze open te breken, dat ze mogen spelen, dat alles kan en de wereld aan hun voeten ligt."

"Ik denk dat het naast het werken ook belangrijk is om leuke dingen te doen, zoals voetballen. We zijn natuurlijk ook maar mensen, dat gaat elke dag een beetje beter."

"Ze zag mij niet als juf, maar als de actrice. We hebben dus heel erg samengewerkt."

Meedoen?
Laat ons weten wie jij bent en wat jij graag zou willen doen.
Mail naar info@studio52nd.nl