In de maatschappij

De 52nd kids een actieve plek geven in de maatschappij; extra ruimte voor hun talenten, hun stem en een veilige omgeving om gehoord te worden. Dat is wat wij bieden naast onze podiumprogramma’s.

Waar kun je dan aan denken? Het kan een rol zijn dat Studio 52nd zich namens de kids uitspreekt, bijvoorbeeld in een open brief naar de burgemeester van Amsterdam of actieve deelname aan het verbeteren van het pedagogisch klimaat in de buurt

Daarnaast helpen we onze kids om haar eigen rol in de maatschappij te ontwikkelen. Om kids hierin te begeleiden, hebben wij de 52nd Academy opgericht, waarbij zij achter de schermen meewerken aan de theaterproducties van andere kinderen. Zo ontwikkelen zij hun talenten.

De talenten zijn soms moeilijk boven tafel te krijgen, zelfs door ouders, docenten of verenigingen. De individuele aandacht en intensieve samenwerking die de kinderen in de theaterprojecten krijgen worden daarom soms doorgezet. De schrijfbuddy of acteur wordt dan een smartbuddy, samen gaan zij op onderzoek in de wereld om leuke en leerzame dingen te doen.

De programma’s:
• 52nd Academie
• Smartbuddy's
• Spreekuur